Bij het kiezen van een nieuwe notebook, computer, tablet of smartphone komt een hoop kijken. Vaak is dit ook een tijdrovende bezigheid.
Eenmaal aangeschaft, wilt u goed van start door het nieuwe apparaat direct in gebruik te nemen.
Dat kan vanaf nu zonder zelf om te kijken naar alle installatiewerkzaamheden, instellingen die verricht, of bestanden die overgezet moeten worden

Set-up Notebook/Desktop

De Set-up diensten van SC de Punder bieden uitkomst en maakt ondernemen en studeren makkelijk, door werk uit handen te nemen en daarmee veel tijd voor u te besparen.

Set-up Start

Doorlopen initiële set-up, instellen taal/datum/tijd en controle of alle hardware goed werkt.

Werkplaats

€ 35,99

Home Service*

€ 45,99

Set-up Premium

Set-up Start + uitvoeren van vereiste Windows updates en aanmaken van herstelschijven/usb, installeren tot twee stuks software en randapparatuur.
Eventueel configureren van meerdere gebruikers.

€ 59,99

€ 69,99

Set-up Ultimate

Set-up Premium + installeren onbeperkt aantal software, configureren en instellen e-mailadressen, overzetten van e-mailgegevens inclusief contacten van het oude naar het nieuwe toestel en korte uitleg over de werking van het besturingssysteem.

€ 89,99

€ 99,99

 

Set-up Tablet/Smartphone

Ook voor uw nieuwe tablet of smartphone kunt u kiezen uit onderstaande diensten.

Set-up Start

Opstarten en doorlopen initiële set-up, instellen taal/datum/tijd en controle of alle hardware goed werkt.

Werkplaats

€ 24,99

Home Service*

€ 34,99

Set-up Premium

Set-up Start + uitvoeren van vereiste updates en desgewenst aanmaken van een vereist account. Instellen van toestel naar wens, waaronder e-mail, agenda en beveiliging. Inclusief uitleg over gebruik e-mail, agenda, contactpersonen, WiFi, 3G, 4G en GPS.

€ 45,99

€ 55,99

Set-up Ultimate

Set-up Premium + uitleg en instellen Tethering, installatie van 10 Apps/Widgets. Overzetten van de gegevens van het vorige toestel naar het nieuwe, bij voorbeeld contactgegevens.

€ 65,99

€ 75,99

*Dienstverlening voor de home service is exclusief voorrijkosten à € 25,00