Lid van ICTWaarborg

Service Center de Punder is sinds vandaag officieel lid van ICTWaarborg.logo_150x150_trans

Ook weer een teken dat wij serieus zijn in wat wij doen! Dat is de klant helpen op het hoogste niveau!

Daarom kunt u bij Service Center de Punder terecht voor snelle service!
Of het nu gaat om reparatie, verkoop of service? Dan staan wij voor u klaar.

ICTWaarborg heeft een mooie folder uitgebracht wat dit betekend voor u! Klik hier om te downloaden!
Hieronder hebben we deze folder omgezet in tekst zodat het ook voor u zichtbaar is.

Gefeliciteerd!

U heeft gekozen voor het bedrijf dat u de meeste zekerheid biedt!

Iedereen wil zekerheid. U natuurlijk ook. Daarom gaat u het liefst in zee met een betrouwbaar bedrijf. Dan zit u hier goed, want wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg, dé brancheorganisatie voor betrouwbare ict-bedrijven.
Wij bieden u alles wat u van een goed ict-bedrijf mag verwachten, maar bovenal zekerheid. Zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen op ict-gebied. Zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld.

folders_zekerheidZekerheid dat, als ondanks onze inzet er toch een probleem ontstaat, ICTWaarborg gepaste geschilregelingen kent.
Zekerheid in een tijd dat er geen zekerheden meer lijken te bestaan. Zelfs wanneer wij als ict-bedrijf er niet meer zouden zijn. Normaal kunt u dan nergens meer terecht, maar omdat wij zijn aangesloten bij ICTWaarborg hoeft u zich dan geen zorgen te maken.

 

De 7 zekerheden van ICTWaarborg

De naam ICTWaarborg staat voor Zekerheid. Als aanvulling op de gebruikelijke service krijgen klanten van gecertificeerde ICTWaarborg-deelnemers namelijk belangrijke zekerheden die het bedrijf zelf niet kan bieden.

 1. Betrouwbaarheid
  ICTWaarborg kent een certificeringsprocedure die bedrijven toetst op een aantal belangrijke punten. Een door ICTWaarborg gecertificeerd bedrijf verdient daarom het predicaat ‘betrouwbaar’.
 2. Geschilbehandeling
  Mocht u een probleem hebben waar u niet samen met het bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf uitkomt, dan biedt ICTWaarborg u een aantal mogelijkheden om tot een oplossing te komen.
 3. Algemene voorwaarden op maat
  Goede algemene voorwaarden voor zowel consument als zakelijke klant.
 4. Overname van aansprakelijkheid
  Gaat het bedrijf failliet, dan kan men, tot een jaar na aankoopdatum/de datum waarop de dienst is geleverd, bij Stichting ICTWaarborgfonds terecht voor gebreken die onder het begrip nonconformiteit vallen.
 5. Waarborg nakoming garantieverplichtingen
  Gaat een bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf failliet, dan zorgt Stichting ICTWaarborgfonds er voor dat nog een jaar lang de verplichtingen met betrekking tot de fabrieksgarantie worden nagekomen.
 6. Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement
  Zijn er tijdens de koop speciale afspraken gemaakt en het aangesloten bedrijf gaat failliet, dan zorgt Stichting ICTWaarborgfonds er voor dat de afspraken worden nagekomen.
 7. Zekerheid bij einde bedrijf
  U wilt zekerheid dat u niet in de kou staat als een bedrijf waarmee u nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt. ICTWaarborg biedt u die zekerheid.

Zie www.ictwaarborg.nl voor een actuele en volledige uitleg van de teksten hierboven beschreven.

Natuurlijk zijn wij trots op dit ICTWaarborg en hopen u nog beter van dienst te kunnen zijn.

certificaat_service-center-de-punder

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.