Draadloos internetten in en rondom uw zaak of huis is tegenwoordig vanzelfsprekend. SC de Punder zorgt voor een veilige draadloze omgeving zodat u met een gerust hart uw werkzaamheden kunt doen over het draadloze internet. Onze dienstverlening biedt ook diverse mogelijkheden voor het instellen en gebruiken van een NAS.

Netwerken bedraad/draadloos

Wij zorgen ervoor dat uw internet goed, snel en vakkundig wordt aangesloten. We controleren het signaal bij binnenkomst en maken dit klaar voor de snelle internetaansluiting. We sluiten de modem aan op de beste manier en zorgen voor een foutloze, snelle start van het breedbandinternet.
Hierna zorgen we dat het draadloze signaal beveiligd wordt volgens de geldende normen. Hiermee voorkomt u dat ongewenste personen gebruikmaken van uw netwerk. Als dat is gebeurd koppelen we de computer in het netwerk zodat u hiermee snel en veilig aan de slag kunt.

Netwerk installatie

De Netwerk installatiedienst van SC de Punder voorziet in de aanleg van een draadloos (of bedraad) netwerk bijvoorbeeld om draadloos te internetten en/of te printen en scannen.

Netwerk installatie

Uitpakken en plaatsen van de router, opzetten draadloos netwerk (of bedraad) inclusief configuratie van de internetaansluiting. Instellen van de beveiliging en aansluiten van 1 cliënt (bij voorbeeld: computer, laptop, printer, tablet) inclusief korte demonstratie en uitleg.

Home Service*

€ 99,99

Extra cliënt

installatie Toevoegen van extra cliënt aan het bestaande draadloze netwerk (of bedraad), zoals een extra tablet, computer, televisie of printer.

€ 19,99

Network Attached Storage (NAS)

Met een NAS (Network Attached Storage) kunt u vanaf alle computers, notebooks, tablets, mediaspelers
en andere apparaten in uw netwerk bij opgeslagen bestanden. Tegenwoordig is een NAS veel meer
dan alleen netwerkopslag. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve NAS-software maakt u gebruik van de
diverse diensten die een NAS tegenwoordig rijk is. De mogelijkheden van NAS zijn legio en de grootte van
de harde schijven varieert van 1 TB tot zelfs 16 TB.

NAS installatie

De NAS installatie van SC de Punder voorziet in het plaatsen en configureren van uw NAS voor het
opslaan en delen van data en content zoals documenten, muziek, film en foto.

NAS installatie Start

Plaatsen van de NAS, aansluiten op het werkende netwerk en Internet verbinding. De installatie is inclusief configuratie, aanmaken beheerders account, 5 mappen, toekennen van rechten aan de mappen, instellen van beveiliging, uitleg van basis mogelijkheden.

Home Service*

€ 59,99

NAS installatie Premium

NAS installatie Start + benaderbaar maken van de NAS vanaf afstand voor meerdere apparaten, aanmaken tot 5 gebruikers en tot 10 mappen.

€ 99,99

NAS installatie Ultimate

NAS installatie Premium + instellen back-up functionaliteit en dagelijkse back-up, inclusief overzetten van data tot 20 GB.

€ 139,99

*Dienstverlening voor de home service is exclusief voorrijkosten à € 25,00