Cruciale onderdelen of verbruiksartikelen om de prestaties van uw notebook of desktop computer op peil te houden zijn bij ons te bestellen.
Van SSD harde schijven tot een nieuwe voeding.

Onderdelen

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare onderdelen die u nodig kunt hebben voor uw notebook, desktop, tablet of smartphone. Denk daarbij aan een nieuw toetsenbord voor uw notebook tot de nieuwste en snelste grafische kaarten. Mail ons vrijblijvend.

Installatie service

SC de Punder biedt een installatie service waar wij u graag van dienst zijn als het gaat om het installeren en plaatsen van nieuwe onderdelen.

Ook het installeren van software pakketten, zoals Office of antivirus pakketten verzorgen wij graag.

Hieronder treft u een selectie van de beschikbare installatie diensten.

E-mail configuratie

Het configureren van uw e-mail (tot 5 e-mail adressen) op een apparaat naar keuze, inclusief het testen op verzenden en ontvangen van e-mails.

Werkplaats

€ 44,99

Home Service*

€ 54,99

Geheugen installatie

Controlle aanwezige geheugen, uitbreidingsmogelijkheden in beeld brengen, plaatsen van geheugen, controle van het systeem en tonen van de werking van het geheugen.

€ 24,99

€ 34,99

SSD / Harde schijf installatie

Controle aanwezige harde schijf, uitbreidingsmogelijkheden in beeld brengen, plaatsen van harde schijf, controle van het systeem en tonen van harde schijf uitbreiding.

€ 34,99

€ 44,99

Component installatie

Controle aanwezige componenten, uitbreidingsmogelijkheden in beeld brengen, plaatsen van component, controle van het systeem en tonen van de werking van het component.

€ 34,99

€ 44,99

Software installatie

Inventariseren of computer voldoet aan minimale systeemeisen, installeren software, instellen naar wens van de gebruiker, updaten van de software. Wij installeren uitsluitend reguliere en legale software.

€ 48,99

€ 58,99

Besturingssysteem installatie

Controle vereiste specificaties, het verwijderen van oude besturingssysteem, installeren van een besturingssysteem, het installeren van nieuwe drivers, inclusief het updaten van het nieuwe besturingssysteem.

€ 89,99

*Dienstverlening voor de home service is exclusief voorrijkosten à € 25,00