De printers en all-in-one producten van tegenwoordig bieden veel meer oplossingen dan voorheen.
Denk aan de ‘scan-to-mail’ functionaliteit of het versturen van printopdrachten vanaf een tablet of smartphone.

Printers/All-in-one installatie

De Printer/All-in-one installatie van SC de Punder voorziet in het plaatsen en configureren van uw nieuwe printer of all-in-one, inclusief het maken van een testafdruk, e-mail of scan.
Zo weet u zeker dat u op uw nieuwe machine kunt rekenen.

Printer/All-in-one installatie

Uitpakken, plaatsen en aansluiten van het product op de netspanning. Installeren en configureren op 1 werkende computer en/of (draadloos) netwerk. Installeren en configureren van het product, inclusief maken van een testafdruk, scan en kopie. Korte demonstratie.
Eventueel afvoeren oude printer.

Home Service*

€ 49,99

Kassa installatie

Efficiënt gebruik van de mogelijkheden van een kassa is mogelijk als deze eenmaal juist ingesteld en naar wens geconfigureerd is. In de praktijk blijkt het instellen en configureren een complexe en tijdrovende bezigheid. SC de Punder neemt u deze taak uit handen. Ook geven wij na afloop uitleg over de basismogelijkheden van de kassa. De kassa installatie van SC de Punder voorziet in het plaatsen en installeren van uw nieuwe kassa, inclusief uitleg.

Kassa installatie

Uitpakken en plaatsen van de kassa, plaatsen van de kassa rol en batterij. Configuratie van de kassa: instellen van basisinstellingen en uitleg van de mogelijkheden. Aanslaan van meerdere producten, afrekenen zowel contant als pin. Cash teruggave berekenen, BTW bon maken en dag-opmaken en terugstellen.
Eventueel afvoeren verpakkingsmateriaal en/of oude kassa..

Home Service*

€ 89,99

*Dienstverlening voor de home service is exclusief voorrijkosten à € 25,00